Online collage workshop: Kunstpost / Mail Art van 30 januari t/m 5 februari

Zaterdag 30 januari vanaf 10.00 online, via Facebook (bij voldoende interesse ook op Instagram) beschikbaar t/m 5 februari, te volgen op een moment naar keuze

Kosten € 15.00
Materialenpakket te koop voor € 5,00 plus  € 4,00 verzendkosten

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een zelfgemaakte kaart? En daar hoef je niet eens veel materiaal voor in huis te hebben. Een schaar, tijdschriften, papier en lijm en je bent al een heel eind.

Zoals jullie weten, maak ik collages en wellicht weet je dit niet, maar ik doe met regelmaat aan mail art: kunst maken en opsturen per post, kunstpost dus! Vorige eeuw ontstond er een hele Mail Art beweging, die nog steeds mensen inspireert om kunstpost te maken en andere mensen blij maakt door de opgestuurde kunst te krijgen.

Als je je aanmeldt aan de workshop krijg je, na betaling, een link en kan je je aanmelden voor de besloten Facebook groep van Atelier Juliette Pestel, waar de online workshop op te zien is. Op zaterdag 30 januari 2021 post ik voor 10.00 uur een video, waarin ik meer vertelt over collage en het onstaan van Mail Art. Ik laat je daarin allerlei voorbeelden zien, die je kunnen inspireren.  Aan het eind leg ik de opdracht uit en kan je zelf thuis aan de slag. De resultaten kan je in de besloten Facebookgroep posten. Dezelfde dag, 30 januari, ga ik om 19.00 Live in de Facebookgroep. Je kunt dan ook vragen stellen.

Let op: deze workshop is volledig online en zonder verdere begeleiding al kan je wel vragen posten die ik in de comments zal beantwoorden of als het meer uitleg vraagt, met een (Live) video op een later moment.

Je kunt met je eigen materiaal werken, maar als je een materialen pakket wilt ontvangen, laat me dat dan even horen, dat kost slechts € 5,00. De verzendkosten bedragen € 4,00 dus voor €24,00 heb je en een workshop en een pakketje vol met verschillende soorten materiaal.

Meld je aan via info@juliettepestel.com