Kunstpost, online workshop op 12 december

COLLAGE & MAILART

Zaterdag 12 december vanaf 10.00 online, via Facebook en Instagram beschikbaar tm 18 december
Kosten € 15.00

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een zelfgemaakte kaart? En daar hoef je niet eens veel materiaal voor in huis te hebben.  Een schaar, tijdschriften, papier en lijm en je bent al een heel eind.

Ik maak collages en doe met regelmaat aan mail art:  kunst maken en opsturen per post, kunstpost dus!
Vorige eeuw ontstond er een hele Mail Art beweging, die nog steeds mensen inspireert om kunstpost te maken en andere mensen blij maakt door de opgestuurde kunst te krijgen. Op de foto zie je mailart die ik van collega’s kreeg.

Als je je aanmeldt aan de workshop krijg je, na betaling, een link en kan je je aanmelden voor de besloten Facebook groep van Atelier Juliette Pestel, waar de online workshop op te zien is.

Op zaterdag 12 december post ik om 10.00 uur een video, waarin ik meer vertelt over collage en het onstaan van Mail Art. Ik laat je daarin allerlei voorbeelden zien, die je kunnen inspireren.  Aan het eind leg ik de opdracht uit en kan je zelf thuis aan de slag. De resultaten kan je in de Facebookgroep posten. Je kunt dan ook vragen stellen. Let op: deze workshop is volledig online en zonder verdere begeleiding al kan je wel vragen posten die ik in de comments zal beantwoorden of als het meer uitleg vraagt, met een Live video op een later moment.

Er is voor €5, 00 een materiaal pakketje verkrijgbaar met collage (ook vintage) materiaal. Daar komen nog wel verzendkosten bij.

Meld je aan via info@juliettepestel.com