Nieuwe data voor Blijven Plakken Collage Werkplaats en er is nog plek vanaf 27 en 29 oktober!

Goed nieuws voor wie zin heeft in collage maken! Omdat ik eind oktober ook een vrijdaggroep start, zijn er wat mensen overgestapt en is er weer plek op de woensdagmiddag (en dus ook de vrijdagochtend)

Data dit najaar: 

woensdagen 27 oktober, 3, 10, 17, 24 november en 1 december 

Ochtenden 9.45 – 11.45 uur
Middagen 13.30 – 15.30 uur


vrijdagochtend: 29 okt, 5, 12, 19, 26 nov en 3 dec van 10.00 – 12.00 uur 


Blijven Plakken Collage Werkplaats is een plek waar je aan collages kunt werken op je eigen manier, in je eigen tempo. Waar we leren van elkaar, waar je individueel of samen aan eigen projecten werkt, daarin ondersteund door Juliette die je met haar grondige kennis en ervaring op weg of verder helpt. Ook wie liever met een opdracht of aangereikt thema aan de slag gaat!

Er wordt geen groepsles in een vast patroon gegeven, deelnemers worden individueel begeleid. Soms kan er ineens een groepsproject ontstaan of heeft iemand iets inspirerends gezien dat hij/zij/die wil uit proberen. Het kan zomaar voorkomen dat een ander hier in meegesleept wordt!

De Werkplaats is een fijne plek om gelijkgestemde makers te ontmoeten als je het soms zat bent alleen te werken; of als je er thuis niet aan toe komt terwijl je zo graag wil maar een stok achter de deur nodig hebt; als je iets nieuws wilt uitproberen; als je gewoon zin hebt te werken in een gezellige groep collagemakers in een inspirerend atelier tjokvol inspirerende collages, materiaal en boeken, je bent welkom!

Het atelier is op Westeinde 151 in Den Haag, links achterin de steeg tegenover café The Freak Brothers.

De Werkplaats kost dit jaar nog € 110,00 voor 6 bijeenkomsten (introductieprijs) incl materiaal, begeleiding, koffie en thee. 

Schrijf je in via info@juliettepestel.com