Workshop Collage Kunstpost

Online workshop Collage Kunstpost


Maandag 27 juli, vanaf 10.00 online, via Facebook, beschikbaar tm 31 juli
Kosten € 12,50

Wat is er leuker dan iemand blij maken met een zelfgemaakte kaart? En daar hoef je niet eens veel materiaal voor in huis te hebben. Een schaar, tijdschriften, papier en lijm en je bent al een heel eind.


Een van de exposerende kunstenaars van The Juror Does Not Weed, Juliette Pestel uit Voorburg, maakt collages en doet met regelmaat aan mail art: kunst maken en opsturen per post, kunstpost dus!

Vorige eeuw ontstond er een hele Mail Art beweging, die nog steeds mensen inspireert om kunstpost te maken en andere mensen blij maakt door de opgestuurde kunst te krijgen.


Als je je aanmeldt krijg je, na betaling, een link en kan je je aanmelden voor de geheime Facebook groep van Atelier Juliette Pestel, waar de online workshop op te zien is.

Op maandag 27 juli post Juliette om 10.00 uur een video, waarin ze meer vertelt over collage en het onstaan van Mail Art. Ze laat je allerlei voorbeelden zien, die je kunnen inspireren. Aan het eind legt ze de opdracht uit en kan je zelf thuis aan de slag.

De resultaten kan je in de groep posten. Een selectie hiervan wordt op de pagina van The Juror Does Not Weed gepost! Als je je werk naar de galerie stuurt, doe je mee aan de etalage expositie van 17 – 20 augustus. Bij de workshop komt een Facebook Live moment om vragen te stellen die Juliette zal beantwoorden.


Meld je aan via info@juliettepestel.com