Lessen

Lessen van Juliette

Of je nou zin hebt in een cursus waarin je een creatief proces doorloopt, of technieken wil leren in een craftworkshop, er is van alles mogelijk. Het maakt niet uit of je ervaren bent of niet, je maakt je werk op een bij jou passende manier. Papier, stofjes, vintage materialen, kringloopvondsten en tekst, kunnen met verf-, teken- print- en handwerktechnieken gecombineerd worden. Het is de perfecte plek om jouw creativiteit te laten stromen. 

Experimenteer naar hartelust, haal je inspiratie uit het werk aan de muur of de boeken en materialen uit de kast en leer iets wat je nog niet kent of verdiep wat je al weet. 

Aanbod lessen van Juliette

In mijn lessen, zowel in eigen atelier als op locatie, komt mijn passie naar voren: het is geweldig om met mijn vakkennis mensen in hun creatieve proces te begeleiden en te zien hoe ze zich ontwikkelen. Er zijn zoveel mooie momenten! Mindfulness is een belangrijke leidraad: aandacht voor het moment, voor wat er is. Net als een lekker kopje thee en een heleboel gezelligheid. 

Heb je een eigen plan en wil je dat onder begeleiding komen uitvoeren en alle materialen in het atelier gebruiken? Je kunt je dan opgeven voor een van de cursussen of workshops en lekker eigenwijs bezig zijn. Of je geeft je op voor de wachtlijst: zodra er 5 mensen zijn, dan plannen we in overleg een open atelier. 

Prijzen zijn altijd inclusief materiaal en btw. Je vindt ze bij de diverse cursussen en workshops.